Čelsi odbio ponudu Barselone za Kristensena

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi odbio ponudu Barselone za Kristensena

Barselona pokušava da nađe zamenu za povređenog štopera Samjuela Umtitija. Jedna od meta bio je i defanzivac Čelsija Andreas Kristensen.

Prvak Španije je u problemu jer od starta sezone imaju dosta povreda igrača zadnje linije, pa su želeli da u januaru dovedu pojačanje.

Izbor je pao na Kristensena, poslali su ponudu Čelsiju, ali je klub sa "Stamford bridža" bio odlučno protiv da se odrekne usluga 22-godišnjeg defanzivca u zimskom prelaznom roku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kako će Umtiti najverovatnije morati da se podvrgne operaciji kolena, na "Kamp Nou" moraju hitno da pronađu adekvatnu zamenu, ali to ipak neće biti fudbaler iz Danske, bez obzira što Mauricio Sari ne ukazuje često šansu Kristensenu.

Kristensen ove sezone nije odigrao ni minut u Premijer ligi. Zabeležio je pet nastupa u Ligi Evrope i dva u Liga kupu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.