Čelsi nije osvojio titulu? Poketino kaže da Totenhem ima šansu i dovoljno vremena

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi nije osvojio titulu? Poketino kaže da Totenhem ima šansu i dovoljno vremena

Iako Plavci dominiraju tokom cele sezone, gradski rival se i dalje nada osvajanju šampionskog pehara

Posle remija na Enfild Roudu i ubedljive pobede nad Arsenalom, Čelsi je poslao poruku da je napravio ključni korak ka osvajanju titule. Od poečtka sezone, Plavci igraju kao dobro podmazana mašinu, dominiraju i povećavaju prednost nad direktnim rivalima. Liverpul i Arsenal su imali šansu da ih zaustave i da vrate neizvesnost u prvenstvenu trku, ali nisu uspeli.

Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sada ima devet bodova prednosti, a već je pregurao derbije sa Arsenalom, Liverpulom i Totenhemom. Ostaju još samo revanši protiv mančesterskih rivala što se tiče derbija.

Ipak, u taboru Totenhema veruju da i dalje ništa nije gotovo i da mogu da sustignu Čelsi.

“Prvi smo pratilac Čelsija što nas čini izazivačem za titulu, ali tu je još nekoliko izazivača. Još mnogo utakmica je pred nama… Istina je da Čelsi ima bodovnu prednost, veliku prednost. Ali ona ne mora da bude odlučujuća. Imamo dovoljno vremena”, kaže Totenhemov menadžer Maurisio Poketino.

Sasvim je sportski što se Poektino nada da će i drugu sezonu zaredom juriti titulu do samog kraja. Ali je i vrlo verovatnije da će opet izgubiti tu trku. Jer Čelsi u narednih šest kola igra sa autsajderima poput Barnlija, Svonsija, Vest Hema, Votforda, Stouka i Kristal Palasa pre nego što dočeka Mančester Siti.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.