Čelsi na +11, Anhel tragičar kola

Izvor: B92, 03.Feb.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi na +11, Anhel tragičar kola



Fudbaleri Čelsija povećali su prenost u odnosu na pratioce u Premijerligi pošto su kao gosti savladali Blekburn sa 1:0 u meču 25.kola.

Jedni pogodak na "Ivud Parku" postigao je Holandjanin Roben već u petom minutu utakmice, pa je ekipa Žoze Murinja iz kola u kolo sve bliža tituli prvaka.

Ipak, najveća drama vidjena je na utakmici izmedju Fulama i Aston Vile. Meč je završen 1:1, ali se iza ovog rezultata "kriju" tri promašena penala i gol domaćih u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaustavnom vremenu.

Tragičar utakmice bio je Kolumbijac Anhel koji je izmedju 79-og i 84-og minuta dva puta bio neprecizan sa 11 metara, dok je penal za domaće propustio Endi Kol početkom drugog poluvremena. Goste je kazna za propuštene prilike stigla u 90.minutu a egzekuciju je izvršio Klark koji se vratio u tim posle duge pauye zbog povrede.

Everton je nastavio poteru za vodećima, a jedini gol za domaće postigao je neuništivi Dankan Ferguson 10 minuta pre kraja meča.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.