Čelsi krade bisera Barsine La Masije

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 22:06

Čelsi krade bisera Barsine "La Masije"

Ilaiš Moriba jedan je od poslednjih produkata čuvene "La Masije", ali on neće ostati u Barseloni.

Kako su preneli katalonski mediji, on je odbio poslednju ponudu o produžetku ugovora i odmah su se uključili drugi velikani.

U prvom redu je Čelsi, koji je spreman da plati Barsi, kako bi se Moriba preselio u London.

Navodno bi u Barseloni bili zadovoljni sa ponudom između 25 i 30 miliona evra.

"Mi želimo da se slučaj kao Moribin više nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne ponovi. On ima godinu dana ugovora i ne želi da prihvati naše uslove i potpiše novi. To je situacija koja je neprihvatljiva za decu iz "La Masije". Mi smo mu pružili šansu, ukazali poverenje, ali niko nije iznad ekipe. Voleo bih da dobro razmisli još jednom i da pristane na naše uslove. On je ovde odrastao i nećemo dopustiti da nas njegovi menadžeri ucenjuju ili da ode bez obeštećenja. Nećemo dopustiti da neko bude promovisan u prvi tim, a da ne potpiše novi ugovor. Ako ne prihvati našu ponudu, može da ide", indirektno je Laporta potvrdio da će Moriba napustiti "Kamp Nou".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.