Čelsi izgubio kompas, otpisali i novog trenera?!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi izgubio kompas, otpisali i novog trenera?!

U klubu iznervirani, pa ono što se nagoveštavalo kao ishod na leto sada više nije ni blizu. Šta je razočaralo Abramoviča kome je ova godina zaista loša.

Izgleda da su u Čelsiju izgubili strpljenje. Antonio Konte će sigurno otići sa klupe, a "Plavci" će najverovatnije morati u LE naredne sezone.

Ali, iako je Luis Enrike bio blizu klupe, izgleda da su u Čelsiju izgubili strpljenje.

Razlog je navodno neodlučnost Asturijca i koketiranje sa PSŽ. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

U stvari, Luisa Enrikea Nejmar ubeđuje da preuzme tim, već je radio sa Brazilcem, ima odličan odnos, uspevao je da ga drži pod kontrolom, Parižanima je najvažnije da "Nej" bude srećan i ostane u klubu.

Luis Enrike je tvrđi od Emerija, ima veći autoritet, uspeo je da ga nametne i u Barsinoj svlačionici, pa samim tim PSŽ čini sve da ga ubedi.

Ali, šta će učiniti Čelsi?

Osim velikog spremanja u ekipi koje je gotovo izvesno oni ne odustaju od ideje da privole Maksa Alegrija da napusti Juve i preseli se na "Stamford Bridž". Engleski mediji tvrde da je Alegri bio izbor i pre Kontea, ali tada nije bilo šanse da ga privuku.

Šta će učiniti Alegri koji je već najavio da mu je Juve poslednji posao u Italiji ostaje da vidimo, tek poraz od Reala, smatraju mnogi, uverio ga je da neće uspeti da preskoči taj jaz u odnosu na španske velikane sa Juventusom.

Ali, još su manje šanse da to učini sa Čelsijem, pa se ova opcija ne čini realnom. Alegri navodno ima ponudu i Pari Sen Žermena, ali ako Luis Enrike završi u Parizu, Engleska će biti jedina opcija, u slučaju da napusti Juve sa kojim uma ugovor do 2020. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.