Čelsi i Siti kažnjeni novčano, Plavci izvukli deblji kraj

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi i Siti kažnjeni novčano, Plavci izvukli deblji kraj

Klub sa Stamford Brižda platiće 120.000 evra, dok tim iz Mančestera mora da plati 41.000

Čelsi će morati da plati 120.000 evra, a Mančester Siti 41.000 evra pošto su se igrači oba tima sudarila u sudaru Premijer lige na Etihad stadionu ranije ovog meseca.

Sve se dogodilo posle starta Serhija Aguera na kraju utakmice nad Davidom Luizom. Potom je i Fernandinjo isključen jer je nasrnuo na Fabregasa. Plavci su ranije opomenuti da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi mogli da izgube i bodove, ali se to nije dogovorilo.

Trenutni lider Premijer lige od februara 2015. godine kažnjavan šest puta zbog nekontrole fudbalera sa Stamford Bridža.

Antonio Konte je pitao jednog od novinara da li se šali kada ga je upitao o gubitku bodova za Čelsi, a ispostavilo se da je Konte znao da od toga nema ništa.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.