Čelsi i Murinjo već trljaju ruke: Dijego Kosta počeo sa skupljanjem trofeja

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi i Murinjo već trljaju ruke: Dijego Kosta počeo sa skupljanjem trofeja

Mnogi navijači Čelsija sumnjičavo su vrteli glavom posle izdanja Dijega Koste u dresu Španije na minulom Mundijalu u Brazilu, ali im je prvi pik Žozea Murinja u letnjem prelaznom roku već na početku nove sezone u engleskom prvenstvu pokazao da za to nije bilo potrebe. Napadač Plavaca postigao je četiri gola u prva tri kola i izabran je za igrača meseca avgusta Premijer lige.

“Veoma sam srećan zbog osvojene nagrade. Bitno je dobro startovati u novom klubu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zadovoljan sam  kako je sve krenulo i meni i ekipi, a to je naposletku i najvažnije. Nadam se da ću nastaviti da postižem golove kako bih pomogao mom timu, kao i da naši fantastični navijači budu srećni. Hvala mojim saigračima što su mi pomogli da ovaj trofej završi u mojim rukama”, rekao je Dijego Kosta.

Brazilac sa španskim pasošem imaće priliku da poboljša učinak već u subotu, kada Čelsi dočekuje Svonsi, koji je takođe ostvario tri pobede i deli prvu poziciju na tabeli Premijer lige.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.