Čelsi i Liverpul se otimaju za jednog od najboljih defanzivaca ”Football Manager-a 2008” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jan.2015, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi i Liverpul se otimaju za jednog od najboljih defanzivaca ”Football Manager-a 2008” (VIDEO)

U trku za defanzivcem Mančester Sitija, na pozajmici u Fjorentini, uključio se i Inter jer je Manćini vrlo dobro upoznat sa karakteristikama Mike Ričardsa

Mnogi ljubitelji legendarne igrice ”Football Manager 2008” rado se sećaju defanzivca Mančester Sitija Mike Ričardsa koji je fenomenalno pokrivao skoro sve pozicije u odbrani i bio je idealno rešenje za kupovinu ukoliko ste jurili trofeje.

U stvarnosti je to bila druga priča jer Ričards nije bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ni upola onakav kao na igrici. Možda jeste na početku karijere u Sitiju, ali po dolasku velike love i dovošenja ozbiljnijih igrača tavorio je na Etihadu. Prešao je na pozajmicu u Fjorentinu gde se takođe nije naigrao ove sezone.

Ipak, to ne sprečava Čelsi, Liverpul, ali i Inter da ponude novac za njegove usluge, kao ni Siti da ga proda. Italijanski mediji prenose da Ričardsu ugovor ističe na leto i da je januarska pijaca idealna za njegovu prodaju, a da Viola ne želi dalju saradnju.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.