Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi i Karneiro riješili nesporazum, bez Murinjovog izvinjenja

Еva Karneiro i Čelsi, i pored najava koje su se mogle čuti u ponedjeljak, uspjeli su da postignu sporazum.

U ponedeljak se pojavila vijest da bivša doktorica Čelsija ne želi da prihvati nagodbu sa Čelsijem vrijednu 1,2 miliona funti, ali se to u utorak, izgleda promijenilo.

Predstavnik Čelsija i Žožea Murinja, Danijel Stilic, u obraćanju sudu je rekao:

„Zadovoljni smo što možemo da obavijestimo sud da su se starne u sporu dogovorile, pod povjerljivim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uslovima“.

U izjavama koje su medijima poslali predstavnici Čelija i doktorke Karneiro, navodi se da je ljudima u klubu žao zbog svega što se dogodilo i da Evi žele uspješnu karijeru, ali nigdje se ne navodi da se i Žoze Murinjo izvinio.

Novi trener Mančester Junajteda napustio je sud bez komentara, ali i bez izvinjenja nekadašnjoj saradnici koja je očoigledno zadovoljna uslovima nagodbe koje je ponudio Čelsi.

Detalji sporazuma između Čelsija, Murinja i Karneiro nisu poznati, a vjerujemo da će tako i ostati.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.