Čelsi bogatiji za 50 miliona funti: David Luiz na pregledima u Pari Sen Žermenu

Izvor: Blic, 23.Maj.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi bogatiji za 50 miliona funti: David Luiz na pregledima u Pari Sen Žermenu

Fudbaler Čelsija David Luiz doputovao je u glavni grad Francuske kako bi obavio medicinske preglede i potpisao ugovor sa Pari Sen Žermenom, a "sveci" će za njegove usluge dati "plavcima" 50 miliona funti.

Pari Sen Žermen je i ranije hteo da angažuje brazilskog reprezentativca, ali je u sastavu Žozea Murinja imao veoma bitnu ulogu, tako da je do sada najviše portugalski stručnjak urgirao da Luiz ostane u klubu.

Defanzivac Brazila će potpisati saradnju sa pariskim klubom pre nego što se priključi kolegama iz reprezentacije kako bi se spremio za predstojeće Svetsko prvenstvo koje se održava u njegovoj zemlji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čelsi i PSŽ se dogovorili oko Luiza

Izvor: B92, 24.Maj.2014, 00:36

Fudbalski klub Čelsi potvrdio je da je postigao dogovor sa Pari Sen Žermenom oko prelaska brazilskog igrača Davida Luiza...Mediji su u petak preneli da su sveci' ponudili 50 miliona evra za Luiza, a da bi transfer bio potvrđen ostalo je da se Brazilac dogovori oko ličnih uslova...“Čelsi i Pari...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.