Čelsi batalio Džeka, kreće po Marka Srbina!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi batalio Džeka, kreće po Marka Srbina!

Plavci bauljaju u potrazi za novim napadačem

Italijanski mediji već danima pišu naširoko o selidbi Edina Džeka na Stamford Bridž. Bilo kao direktan transfer ili u paketu zajedno sa Brazilcem Emersonom Palmijerijem, tek svi su uvereni da ja posao "gotova stvar".

Ipak, engleski Skaj Sports ima druge izvore, često vrlo pouzdane, pa je objavio da je šampion Engleske blizu odluke da digne ruke od reprezentativca Bosne i Hercegovine, iako je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << opasno "zagrejan" za njega. Razlog je izuzetno visoka plata koju Džeko ima u Rimu (oko 4.000.000 evra), a koju nastoji da zadrži i na Ostrvu.

U Čelsiju, međutim, nisu sigurni da je, ako se čitav paket uzme u obzir, mudro uložiti toliki novac zajedno sa obeštećenjem (piše se o cifri 60.000.000 evra) u fudbalera koji se nalazi u 31. godini života. Zato će Plavci, najverovatnije, pažnju sada usmeriti ka Marku Aranutoviću, probuđenom napadaču Vest Hema.

Austrijanac je eksplodirao na Olimpijskom stadionu od dolaska Dejvida Mojesa i postigao je šest golova na poslednjih devet utakmica. U najboljim je fudbalskim godinama (28), a jedina je dilema da li je Vest Hem spreman da ga se odrekne posle samo šest meseci otkako ga je doveo iz Stouka 22.000.000 evra.

Podsetimo, kao potencijalna pojačanja u napadu Plavaca ove zime su se spominjali Endi Kerol, Piter Krauč i Ešli Barns. Jedino pojačanje koje je do sada stiglo na Stamford Bridž je Ros Barkli koji je plaćen Evertonu 20.000.000 evra.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.