Čelsi - Dok se čeka bomba stigao Španac!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi - Dok se čeka "bomba" stigao Španac!

Ekipa sa "Stamford Bridža" od danas je bogatija za nekadašnjeg fudbalera Boltona i Sanderlenda.

Izdanak škole madridskog Reala Markos Alonso parafirao je petogodišnji ugovor sa "Plavcima".

Ovaj transfer je već danima unazad najavljivan, prema nekim navodima Čelsi je za usluge levog beka na račun Fiorentine uplatio 27 miliona evra.

Alonso je ponikao u Real Madridu, za prvi tim je odigrao samo jedan meč, a karijeru je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gradio i na "Ostrvu" igrajući za Bolton i Sanderlend.

Ima 25 godina i nekarakterističu visinu za svoju poziciju (188cm), a karakteriše ga i odlično izvođenje slobodnih udaraca iz zone šuta.

"Veoma sam srećan. Ovo je korak napred u mojoj karijeri i definitivno savršeno mesto za nastavak razvoja. Vreme je da osvojim neke titule", izjavio je Alonso po dolasku u novi kluba.

Španac je u dresu "Viole" odigrao 85 utakmica, postigao je pet golova, a pored pozicije levog beka može da igra i na poziciji štopera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.