Celo selo priča o tome: Evo šta je jutro posle utakmice sa Liverpulom uradio otac Milana Pavkova

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Celo selo priča o tome: Evo šta je jutro posle utakmice sa Liverpulom uradio otac Milana Pavkova

Toliko je skroman i znamo da ga ovi golovi neće promeniti, kažu meštani sela iz kog Pavkov vodi poreklo

- Kućni sam prijatelj oca Milana Pavkova, a njega znam od kad je bio dete. Doživeli smo da oduševi celo selo svojim uspehom. Iz ovog sela potiču veliki fudbaleri kao Lazar vasić, Radomir Krstić, Vujadin Boškov… Ta dva gola stavili su našeg Pavkova na vrh sveta, o čemu je i sam Jirgen Klop govorio. Još smo pod euforijom – započeo je priču Radiško Leđanac, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je između ostalog i član odbora lokalnog fudbalskog kluba u begeču.

Dug je put bio pred Milanom, a to najbolje zna njegova porodica, koja je dobrano savila leđa da bi talentovanog dečaka izvela na pravi put.

- Njegov otac radi na njivi i dan-danas, jutro posle utakmice sa Liverpulom. Tako je ceo život. Trebalo je od nečega kupiti sve te kopačke, pa kasnije na višem nivou, finansirati turnire po Italili, pa Nemačkoj i gde je sve išao Milan. Bilo je teško, ali evo, stvari dolaze na svoje mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.