Čelnici Arsenala će razgovarati sa Džakom o nemilom događaju

Izvor: B92, 28.Okt.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnici Arsenala će razgovarati sa Džakom o "nemilom događaju"

Čelnici Arsenala razgovaraće sa kapitenom Granitom Džakom zbog njegove neprimerene reakcije nakon što je zamenjen tokom utakmice sa Kristal Palasom.

Arsenal je u nedelju na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 sa Kristal Palasom, a Džaka je prilikom izlaska sa terena opsovao navijače koji su mu zviždali i nepristojno je gestikulirao.

Nije žurio sa izlaskom sa terena, to je iznerviralo navijače koji su sve jače negodovali, a on je zatim skinuo dres i otišao u tunel.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Švajcarski fudbaler je zamenjen u tri od devet utakmica u Premijer ligi ove sezone.

Džaka bi u utorak trebalo da se vrati treninzima sa ekipom, uoči utakmice sa Liverpulom i Liga kupu, u sredu.

Kako je preneo Skaj, za sada nije poznato da li u Arsenalu razmatraju opciju da Džaki oduzmu kapitensku traku.

Posle jučerašnje utakmice novinari su pitali trenera Unaja Emerija da li će Džaka ostati kapiten, a on je odgovorio: "Sada nije vreme da se priča o tome".

Spekuliše se o novom kapitenu, a kladionice najviše šansi daju Pjeru Emeriku Obamejangu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.