Cela naslovna za Grizmana: Hoće u Barsu

Izvor: Mondo, 19.Mar.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cela naslovna za Grizmana: "Hoće u Barsu"

Ako ga i dalje žele, on je sada zainteresovan...

Antoan Grizman je zažalio zbog odluke da ostane veran Atletiko Madridu.

"Jorgandžije" su obećale da će dovesti pojačanja i da će biti konkurentni za dva najvažnija trofeja, La Ligu i Ligu šampiona, ali već u martu može da se nasluti da nijedan od njih, čak ni Kup Kralja, neće završiti u vitrinama stadiona "Vanda Metropolitano".

Ne može se reći da je Atleti "prevario" Grizmana, doveden je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << njegov zemljak Toma Lemar koji je ostavio očajan utisak, došli su i Kalinić, Rodri, Martins, Arijas, Morata...

Nije to mnogo pomoglo Atletiko Madridu koji je dugo beležio rezultate koji su bili iznad forme, a potom su doživeli debakl u Torinu (3:0) od Juventusa i eliminaciju iz Lige šampiona, nakon što na gostovanju nisu stvorili nijednu ozbiljnu šansu.

Nemoćno je delovao "Čolov" tim, navodno je svemu prethodio i sukob u svlačionici između Stefana Savića i kondicionog trenera, a posebno slomljen bio je Grizman...

Niko nije mogao da uteši sjajnog fudbalera koji po mišljenju mnogih mora da napusti Atletiko kako bi napredovao u karijeri, ali kada se to očekivalo prošlog leta - Grizman je od toga "napravio događaj" i u stilu Lebrona Džejmsa saopštio odluku da ostaje član crveno-belih.



Izvor: YouTube/Kosmos Studios

Godinu dana kasnije - svestan je kakvu je grešku napravio.

Da u tome ima istine, i da ponovo razmišlja o promeni sredine, govori i naslovna strana "Mundo Deportiva" koji je objavio preko čitavog lista "Grizman želi u Barsu".

Pod oznakom "ekskluzivno", španski list prenosi da se Antoan Grizman već obratio Barseloni i poručio da je spreman da pređe na "Nou Kamp" ukoliko su još zainteresovani za njega, a Blaugrana bi za njega morala da izdvoji najmanje 120 miliona evra, što je klauzula koja će postati aktuelna u junu.

Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Trenutna je 200 miliona, stoga je jasno zašto bi Barsa sačekala zvaničan početak prelaznog roka, a nije jasno zašto je ovu opciju Atletiko stavio u njegov ugovor važeći do 2023.

Da li vredi taj novac? Verovatno.

Antoan Grizman je bio vodeći igrač reprezentacije Francuske i Atletika, godinama unazad, a ove sezone postigao je 18 golova i imao osam asistencija. 

Pitanje je samo da li bi se slagao sa Lionelom Mesijem i Luisom Suarezom u napadu.

‼️ Griezmann wants Barça, according to MD.➡️ The player is not happy at Atléti, and his entourage has told this to Barcelona. ☑️ For Barça, he'd be an ace up their sleeve, his quality is proven, and he has a fixed price of €120M. ℹ️ More to follow tomorrow... pic.twitter.com/u3wcqURqz9

— Omar ️ (@Blaugranagram) March 18, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.