Čekanje je gotovo – počinje Premijer liga!

Izvor: N1 televizija, 13.Avg.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekanje je gotovo – počinje Premijer liga!

Posle skoro tri meseca čekanja, vreme je za novu sezonu Premijer lige, koju ćete moći direktno i ekskluzivno da pratite na kanalima Sport kluba.

Kao i do sada, spremili smo vam bogat sadržaj, a tokom prvog kola očekuju vas pet utakmica u direktnom prenosu – tri u subotu i dve u nedelju.

Novu sezonu otvara branilac titule Lester na gostovanju Halu, od 13.30 na Sport klubu 1. Već od 16 časova na istom kanalu vas čeka susret Evertona i Totenhema, a od 18.30 susret >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Mančester Sitija i Sanderlenda.

Mančester Junajted u nedelju započinje novu eru pod vođstvom Žozea Murinja na gostovanju Bornmutu. Taj susret je na programu od 14.30 na Sport klubu 1, na kojem ćete od 17 časova moći da gledate derbi susret prvog kola između Arsenala i Liverpula.

Sport klub je za sve ljubitelje najbolje lige pripremio i sjajnu najavu, za koju su zaslužni Maja Todić, Vladimir Novaković i Nebojša Višković.

Uživajte!

Izvor: Youtube

Izvor: YouTube SportKlub

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.