Izvor: Blic, 29.Jul.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekam poziv Minesote

Čekam poziv Minesote

BEOGRAD - Igor Rakočević, najbolji igrač Budućnosti iz Podgorice, dve nedelje je proveo u kampovima NBA ligaša Minesote. Naš mladi košarkaški as pružio je za kratko vreme dobre partije, i sada je na 'vukovima' da odluče da li će ga angažovati za narednu sezonu.

- Bilo je zaista lepo. Moja najveća želja je da zaigram u nekom od klubova NBA lige. Nije važno kom, važno je samo da pokažem koliko vredim u najjačoj ligi sveta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Oprobao sam se u kapmu i video da mogu, to je najvažnije - rekao nam je po dolasku u Beograd, Igor Rakočević.

Za sada niste potpisali profesionalni ugovor? - Razgovarali smo, ali nisam stavio paraf. Sve će biti poznato najverovatnije za nekoliko dana. Moj menadžer Dejvid Bauman je u stalnom kontaktu sa ljudima iz Minesote.

Propustili ste nekoliko dana priprema sa reprezentacijom Jugoslavije?

- Ništa strašno zbog toga. Nadoknadio sam to za nekoliko dana treninga u Rotenburgu. Pripreme su zaista teške. Ipak, svi znamo zašto se one sprovode i niko se ne žali. U Indijanopolisu branimo titulu prvaka sveta i zato moramo maksimalno spremni da dođemo na SP.

Odigrali ste utakmicu sa Nemačkom.

- Bio je to više trening meč nego prava utakmica. Prave provere nam tek predstoje na turnirima koji dolaze, a prvi je na redu u Turskoj - zaključio je Rakočević. S.Đ.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.