Izvor: MozzartSport.com, 17.Sep.2021, 13:41

Čekajući Rikarda

Problem sa zglobom jedina loša vest sa Kipra

Mnogo toga dobrog je Partizan uradio i zaradio na Kipru, a jedina senka na pobedu nad Anortozisom (2:0) je udarac u zglob koji je dobio Rikardo Gomeš.

Najbolji strelac crno-belih je dva puta tokom meča tražio pomoć lekara zbog dobijenih udaraca, a posle drugog puta je zamenjen, petnaestak minuta pre kraja utakmice. I njegovo stanje je jedino što je zabrinulo sve u Humskoj.

Prema prvim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << deluje da nije u pitanju ozbiljniji problem, zbog kojeg bi Rikardo propustio večiti derbi u nedelju. Međutim, ekspedicija Partizana je rano jutros doputovala iz Nikozije, te su svi pregledi pomereni za posle podne. Tek tada će se pouzdano znati, kada se i povređeno mesto “ohladi”, koliko je jak udarac dobio Gomeš i da li će morati na mirovanje.

Za Partizan bi bio veliki hendikep da ne može za meč sa Zvezdom da računa na igrača koji je na 14 mečeva ove sezone postigao 13 golova, koji ima istoriju postizanja golova u srpskom večitom derbiju. A i za kojeg crno-beli nemaju pravu zamenu.

Ipak, veruju u Partizanu da će Rikardo biti u startnoj postavi u nedelju i čekaju dobre vesti iz lekarske ordinacije.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.