Čeh: Možemo da osvojimo titulu

Izvor: B92, 23.Dec.2015, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeh: Možemo da osvojimo titulu

Golman Arsenala Petr Čeh uveren je da njegov tim može da osvoji titulu u Premijer ligi.

“Imamo jak sastav, još kada se svi povređeni vrate, menadžer će svakog igrača moći da koristi na način na koji mu se dopada. To će biti naša prednost i moći ćemo da osvojimo titulu“, kaže Čeh, čiji tim nije osvojio titulu od sezone 2003/2004.

Ove sezone ’Tobdžije’ su imale brojne probleme sa povredama – Vilšer, Kokelan, Velbek, Kasorla i Rosicki i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su van stroja. Ipak, Čeh kaže da tim može samo da napreduje.

“Prolazimo kroz mnogo problema ove sezone, ne ide sve glatko zbog povreda, ali pokazali smo da uspevamo da dobijamo utakmice uprkos tome. Onda ćemo imati dodatnu korist kada se oni vrate – sezona je duga i svašta može da se desi, ali ako ostanemo gde smo do marta ili aprila, imamo šansu za titulu“, dodao je golman, koji je letos za 10 miliona funti stigao iz Čelsija.

Arsenal je trenutno drugi na tabeli sa 36 bodova, dva manje od lidera Lestera.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČEH UVEREN: Arsenal može do titule

Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015

Golman Arsenala, Petr Čeh, izjavio je da veruje da njegov klub poseduje kvalitet da se okiti šampionskom krunom u Premijer ligi.. . – Imamo jak sastav, još kada se svi povređeni vrate, menadžer će svakog igrača moći da koristi na način na koji mu se dopada. To će biti naša prednost i moći...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.