Cedevita u strašnoj formi, pregazila i Pantere!

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cedevita u strašnoj formi, pregazila i "Pantere"!

Ekipa iz Zagreba slavila šesti put uzastopno.

Nakon veoma loše forme na startu sezone, ekipa Cedevite je uspela da dođe do dobre forme i da zabeleži novu pobedu, šestu u nizu.

Stradao je FMP, Cedevita je bila bolja rezultatom 81:95.

Bilo je sredinom četvrte deonice i +22 za goste, a ključnu seriju napravili su krajem treće četvrtine kada su od 53:62 stigli do 54:73.

Andrija Stipanović je bio igrač utakmice, postigao je 21 poen, imao je i 12 skokova, kao i 3 asistencije. Kuk je dodao 20 poena, Benite 14.

Na drugoj strani Apić bolji od svih sa 25 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cedevita ubedljiva u Železniku

Izvor: RTS, 17.Nov.2018

Košarkaši FMP-a doživeli su poraz u osmom kolu Jadranske lige, pošto su na svom terenu izgubili od Cedevite 95:81. . Cedevita je u Železniku vodila tokom čitavog meča i na kraju zabeležila ubedljiv trijumf...Gosti iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.