Čavić: Rezultati ulivaju optimizam

Izvor: B92, 18.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavić: Rezultati ulivaju optimizam



Najbolji srpski plivač Milorad Čavić veoma je zadovoljan rezultatima koje je ostvario na takmičenju za Svetski kup u malim bazenima, koje je održano ovog vikenda u Berlinu. Čavić je na 50 i 100 metara delfin ostvario vrede pobede, a na 50 metara slobodno bio je učesnik finala, u kojem je Šveđanin Stefan Nistrand oborio svetski rekord.

Vrlo sam zadovoljan rezultatima u ove dve trke. Nisam znao šta da očekujem, pošto su mi ovo prve trke u sezoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali sada mogu da kažem da sam optimističan posle ovakvih rezultata. Ovo je ozbiljno takmičenje, ali i mali korak do Debrecena", rekao je Čavić za B92.

U tom gradu na istoku Mađarske ovog decembra biće održan 11. šampionat Evrope u 25-metarskim bazenima.

Imam velika očekivanja od tog takmičenja, očekujem najbolja vremena i na 50 i na 100 metara delfin. Cilj mi je da oborim svoj evropski rekord na 100 delfin, a probaću i da napadnem rekord na duplo kraćoj stazi".

Takmičenja se za Čavića nastavljaju odmah, seli se u Italiju, gde ga čeka Gran pri miting.

Kompletan razgovor sa Miloradom Čavićem pogledajte u našoj rubrici Intervjui.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.