Ćavi želi da postane trener Barselone i dovede Sterlinga

Izvor: RTS, 28.Sep.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi želi da postane trener Barselone i dovede Sterlinga

Legendarni fudbaler Barselone Ćavi Ernandes mogao bi uskoro da postane trener katalonskog giganta, prenose engleski i španski mediji. Ćavi, koji je završio profesionalnu karijeru u Kataru, postao je trener i sada vodi ekipu Al Sada.
On je napustio "blaugranu" po završetku sezone 2014/2015 i odlučio da se upusti u trenerske vode.

Mediji u Španiji više puta su prenosili da mu je želja da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jednog dana sedne na klupu španskog prvaka, ali da ne žuri, dok njihove kolege iz Engleske veruju da to može da se desi vrlo brzo.
Razlog je slaba forma Barselone na startu nove sezone, kao i "duhovi" iz prethodne koji proganjaju trenera Ernesta Valverdea, koji je označen kao glavni krivac za eliminaciju u polufinalu Lige šampiona od Liverpula, uprkos pobedi od 3:0 u prvom susretu.
"Dejli mejl" je otišao toliko daleko da je navodno saznao da je prva Ćavijeva meta Rahim Sterling – napadač Mančester sitija.
Sterling je eksploridao u poslednje dve godine, najviše zbog saradnje sa Pepom Gvardiolom, pa nekadašnji španski reprezentativac veruje da bi se idealno uklopio u postavu tima sa "Kamp Noua".
Isti izvor navodi da Ćaviju neće biti problem da ubedi upravu da za Sterlinga izdvoji 170 miliona evra, koliko se procenjuje njegova vrednost po potpisivanju novog ugovora sa "građanima", do 2023. godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.