Ćavi posle velike pobede: Bilo je svega

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 12:36

Ćavi posle velike pobede: Bilo je svega

Trener Barselone Ćavi Ernandes kaže da ga ubedljiva pobeda nad Real Madridom u prijateljskom meču u Teksasu neće zavarati.

Fudbaleri Barselone pobedili su Real Madrid rezultatom 3:0 u prijateljskom meču.

Na stadionu Dalas Kaubojsa u Teksasu pred oko 80.000 ljudi odigran je "El Klasiko", pa se posle pobede Ćavi oglasio.

"Pre svega, želeo bih da napomenem da je utakmica bila ravnopravna. Bilo je svega: u pojedinim trenucima smo dugo držali loptu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nekad patili i to protiv fizički veoma moćnog protivnika – fizički najmoćnijeg na svetu. Igra se ne može nazvati lošom ili dobrom. Ali mi smo zadovoljni kako smo se borili. Ovo je klasiko i normalno je da takve utakmice nisu prijateljske. Ostvarili smo veoma dobar rezultat, ali to ne znači da smo imali odličnu utakmicu", rekao je Ćavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.