Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023, 22:30

Ćavi ni treći put nije pobedio Rajo, Barsa prokockala novu šansu da ode na +14!

Fudbaleri Barselone nisu iskoristili poraz Real Madrida, pošto su večeras izgubili na „Valjekasu“ od ekipe Rajo Valjekana rezultatom 2:1. 
Ćavi Ernandes je izveo jak sastav, sa povratnicima Frenkijem De Jongom i Pedrijem, ali je Barsa večeras bila ispod svih očekivanja. 
Rajo je bio konkretniji i postao je prvi tim još od Real Madrida koji je dao Ter-Štegenu više od jednog gola na meču. 
Prvi je postigao Garsija u 19. minutu, primio je loptu na levom boku i pogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sam ugao, Ter-Štegen nije mogao ništa – 1:0.
Barsa je do poluvremena imala nekoliko akcija, ali jalovih, a Levandovskom je poništen pogodak zbog ofsajda.
Novi šok usledio je u 53. minutu kada je Fran Garsija posle lepe akcije ponovo matirao Ter-Štegena za 2:0.
Ćavi je momentalno uveo Albu i Fatija i najavio ofanzivu. Barsa je uspela da probije bedem i savlada Stoleta Dimitrijevskog tek u 83. minutu kada je Kesi šutirao, lopta pala na nogu Levandovskom koji je zategao u mrežu za 2:1.
Barsa je do kraja pokušavala, ali nedovoljno, imala je udarac preko Rafinje, ali promene rezultata nije bilo.
Ovaj poraz, srećom po Katalonce, ne boli mnogo, jer je Real Madrid sinoć izgubio od Đirone, pa Barsa i dalje ima ogromnu zalihu od +11, ali, sa ovakvom igrom, naredne sezone, Madriđani im neće ponovo „pokloniti“ toliku razliku…
Što se tiče Rajo Valjekana, verovali ili ne, ovaj tim je četvrti put zaredom ostao neporažen protiv Barselone, najpre je potpisao otkaz Ronaldu Kumanu, a

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.