Izvor: RTS, 22.Dec.2021, 17:36

Ćavi naciljao prvo pojačanje, sklopljen dogovor za Ferana Toresa

Španski fudbaler Feran Tores, u januaru će promeniti sredinu i preći iz Mančester sitija u Barselonu, prenose brojni evropski mediji.
Situacija u Barseloni očigledno nije idealna, čak štaviše daleko od toga, ali je uprava ipak uspela da pronađe i obezbedi novac za pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Kako prenose brojni evropski mediji, među kojima prednjače oni katalonski, novo pojačanje "Blaugrane" je Feran Tores.
Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u poslednjoj utakmici u 2021. godini remizirala protiv Sevilje i tako godinu završila na istorijski niskoj sedmoj poziciji na tabeli u domaćem prvenstvu.
Predsednik Đoan Laporta govorio je kako će pokušati da pojača redove kluba u januaru, a izgleda da je to uspeo.
Prvo pojačanje Ćavija od kako je postao trener Barse je Feran Tores, 21-godišnji fudbaler Sitija.
Navodno su Barselona i Mančester siti dogovorili obeštećenje od 55 miliona evra koliko će se isplatiti "građanima".
Tores je bio velika želja Barselone i pre nego što je iz Valensije prešao u engleski klub, ali su se Katalonci opredelili za neka druga rešenja. 
Feran je u Siti došao prošle godine za 30 miliona evra, odigrao 43 utakmice, postigao 16 golova i zabeležio četiri asistencije.
U dresu reprezentacije Španije upisao je 22 nastupa, na kojima je postigao 12 pogodaka. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.