Ćavi demantovao samog sebe – pucanj u nogu i problem Dembele

Izvor: B92, 06.Feb.2022, 13:15

Ćavi demantovao samog sebe – pucanj u nogu i problem Dembele

Trener Barselone Ćavi Ernandes poručio je da će Usman Dembele ostati deo tima do kraja ugovora uprkos prethodnim izjavama.

Plan je bio da se brzo krilo proda u januaru ili da potpiše novi ugovor, ali su obe opcije propale.

Kako kaže Ćavi, rešenje nije pronađeno te će Dembele ipak ostati u timu do leta.

"Razgovarali smo sa predsednikom i upravom, odlučili smo da bude deo tima, je ne treba da pucamo sebi u nogu. Možemo da ga koristimo, on bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nam pomogne. Ponašao se profesionalno. Klub je odlučio i ja ću ga staviti u tim kada budem mislio da je to potrebno“, izjavio je Ćavi.

Zanimljivo je da je Ćavi pre samo pola meseca bio izričit u nameri da reši problem u vezi sa Francuzom

"Poruka je jasna. Mora da potpiše novi ugovor ili ćemo pronaći način da ga prodamo u januaru. Ne postoji treća opcija. Ne možemo da ga čekamo", poručio je Ćavi tada.

Opcija nije bila ni to da Dembele ne igra do kraja ugovora.

"Ne planiram da ga pošaljem na tribine. Kaže da želi da ostane, ali ne potpisuje. Ne mogu da razumem", zaključio je tom prilikom trener katalonskog kluba, ali se situacija u međuvremenu promenila i Dembele je na spisku igrača koji bi mogli da zaigraju u narednom kolu prvenstva protiv Atletiko Madrida.

Podsetimo, Dembeleu ugovor ističe narednog leta kada će postati slobodan u izboru nove sredine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.