Ćavi debitovao pobedom na klupi Barselone

Izvor: Beta, 21.Nov.2021, 00:38

Ćavi debitovao pobedom na klupi Barselone

Fudbaleri Barselone pobedili su večeras na svom terenu Espanjol sa 1:0, u 14. kolu španske La Lige.Pobedu Barseloni, na debitantskom meču novog trenera Katalonaca Ćavija, doneo je Memfis Depaj golom iz penala u 48. minutu.Barselona je šesta sa 20 bodova, a Espanjol 11. sa 17 poena.U narednom kolu, Barselona će gostovati Viljarealu, dok će Espanjol dočekati Real Sosijedad.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ćavi debitovao pobedom protiv Espanjola, trijumf Atletika

Izvor: RTS, 21.Nov.2021

Ćavi Ernandes svoj prvi meč kao trener Barselona imao je u katalonskom derbiju, koji je njegova ekipa rešila u svoju korist rezultatom 1:0. Nešto ranije, Atletiko Madrid savladao je Osasunu istim rezultatom. . Skoro 75.000 ljudi bilo je na Kamp Nou stadionu, što je,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.