Ćavi: Šta god Real učini, mi ćemo pronaći put do pobede

Izvor: Blic, 19.Jan.2012, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi: Šta god Real učini, mi ćemo pronaći put do pobede

Vezista Barselone Ćavi Ernandez istakao je da je izjednačujući gol Karlesa Pujola bio presudan u pobedi katalonskog kluba nad Realom u prvom četvrtfinalnom meču španskog Kupa.

"Kraljevski" klub je poveo posle 11 minuta golom Kristijana Ronalda, ali kao i u Primeri pre mesec dana, Barselona je stigla do preokreta. Ćavi veruje i da su fudbaleri Reala stekli kompleks od njih i da šta god da se događa na terenu, Barselona će stići do pobede.

"Pujolov gol je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << presudan za nastavak meča. U pravo vreme smo izjednačili i na kraju smo uživali u pobedi. Mi u svakom trenutku znamo šta treba da uradimo, nebitno nam je šta će učiniti Real. Odlučili su da se grčevito brane i prepustili su nam posed lopte, što nam je odgovaralo", kaže Ćavi.

Iskusni vezista je uprkos pobedi pozvao na oprez pred revanš u Kupu Kralja.

"Ima još 90 minuta da se igra, iako smo bili superiorni u odnosu na Real", rekao je Ćavi.

Povezane vesti: Gvardiola: Detalji su odlučivali, ništa još nije gotovo, Real je uvek opasan Abidal kreirao preokret Gvardioli za rođendan, Real opet nemoćan! Iz minuta u minut: Abidal potvrdio Barsinu dominaciju nad Realom! Ćabi Alonso: Drugi gol Barselone nas je poremetio Rosel: Pobedili smo Real bez ikakvih teškoća

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.