Ćavi: Počinje nova era VIDEO

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 13:28

Ćavi: Počinje nova era VIDEO

Trener Barselone Ćavi ponosan je na svoje igrače posle osvajanja titule prvaka Španije.

Barselona je 27. put osvojila titulu, a Ćavi je istakao da počinje "nova era".

"Ova titula donosi mnogo nade za budućnost. Osjetio sam radost, zadovoljstvo zbog dobro odrađenog posla. Oduševljen sam zbog igrača, stručnog štaba, uprave... Zaista sam ponosan što treniram ove igrače", rekao je Ćavi posle pobede nad Espanjolom 4:2.

To je prva titula >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Barselonu od 2019. godine. Katalonska ekipa ima osam titula manje od Reala.

"Ovo nije Ćavijeva liga. Nije mi prijatno kada to čujem. Ovo je Barsina liga, Barse koja raste i razvija se. Ovo je početak nove ere i moramo da nastavimo da radimo u tom pravcu", rekao je Ćavi.

Kraj meča obeležio je i haos na stadionu jer su domaći navijači upali na teren.

"Bio je to emotivan trenutak, bilo je teško posle toliko meseci rada. Nismo slavili jer smo bili na stadionu Espanjola, slavili smo jer smo osvojili titulu", rekao je Ćavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.