Ćavi: Pep već sada može da napadne sve trofeje

Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi: Pep već sada može da napadne sve trofeje

Nekadašnja vedeta i povremeni kapiten Barselone i Španije iz najboljih dana Ćavi Ernandez, smatra da njegov bivši trener Pep Gvardiola ima sve predispozicije da već u prvoj godini sa Mančester Sitijem osvoji sve trofeje.

- Pep je rođeni pobednik. Želi da osvoji sve i sa ovakvim timom Mančester Sitija nema razloga da se misli da ne može to - rekao je Ćavi.

Igrač koji je obeležio najberićetniju eru španskog fudbala smatra da Siti sada, za razliku od ranijih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sezona ima veću širinu.

- Mančester Siti nema drugi tim. Naravno, Pep će praviti izmene u domaćim kup takmičenjima, ali on dovodi igrače svetske klase, reprezentativce i to je snaga Sitija. Ne mogu se osvajati trofeji samo sa 11 igrača.

Građani su odlično startovali, imaju svih pet pobeda u šampionatu, ali ne sumnja Ćavi da ova situacija neće opustiti Gvardiolu.

- Siti već sada ima lepu prednost u Premijer ligi, ali znam Pepa, neće dozvoliti opuštanje u svlačionici.

Mančester Siti na prvom mestu ima dva boda više od Evertona, četiri od Totenhema, a već šest od gradskog rivala Junajteda, koga sa klupe vodi Gvardiolin veliki rival Žoze Murinjo.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.