Ćavi: Mesi je bolji od Maradone

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi: Mesi je bolji od Maradone

Fudbaler Barselone Ćavi Ernandes ocenio je da je njegov saigrač Lionel Mesi bolji od bivšeg reprezentativca Argentine Dijega Maradone i rekao da se igrač sa takvim sposobnostima pojavljuje svakih 50 godina.
- Igrač kao što je Mesi se pojavljuje svakih 50 godina. Mi (Španija) smo osvojili Mundijal samo zato što stvari nisu bile dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u selekciji Argentine. Da je bilo suprotno, onda ne bi ni bilo potrebno takmičenje za Zlatnu loptu - rekao je Ćavi.
- Leo je već sada bolji nego što je (Dijego) Maradona bio. On će u narednim godinama biti u samom vrhu svetskog fudbala, nijedan fudbaler nije kao on - dodao je fudbaler Barselone.
Ćavi je krajem prošle sezone imao problema sa povredom tetive, ali je u utakmici protiv Sevilje, bio jedan od najzaslužnijih za pobedu Barselone od 5:0 i najverovatnije će biti u timu za utakmicu protiv Kopenhagena u Ligi šampiona.
Ćavi je jedan od mnogih fudbalera koji su protiv predloga da se utakmica sa Real Madridom - el klasiko igra u ponedeljak.
- Radije bih igrao u subotu, ili nedelju, pošto smatram da je bezdušno igrati derbi ponedeljkom - rekao je on.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.