Ćavi: El Klasiko ne odlučuje o tituli

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2011, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćavi: El Klasiko ne odlučuje o tituli

Igrač sredine terena Barselone Ćavi Ernandes rekao je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Reala u Madridu, ali je istakao da ni poraz neće predstavljati kraj trke za titulu šampiona Španije.
Katalonski tim ima tri boda manje i utakmicu više od Reala, a „El Klasiko” se igra u subotu u Madridu.
Čak i da ne pobedimo, biće još mnogo bodova u igri. Ta utakmica neće označiti kraj prvenstva – kazao je Ćavi.
Madriđani su vezali 14 pobeda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u poslednje vreme postižu mnogo golova i evidentno je da je trener Žoze Murinjo podigao samopouzdanje ekipi koja je prošle sezone podbacila osvojivši samo španski Kup kralja.
Real igra odlično, ušli su u pobedničku seriju i to se može videti i po stanju na tabeli. Ta prednost znači da su u ovom trenutku bolji, ali u derbiju nema favorita. Ovo je prvi El Klasiko u poslednje tri, četiri godine u koji Real ulazi sa boljom formom od nas – naveo je Ćavi.
Ćavi je rekao i da ne očekuje čarke i incidente među igračima, pošto su takve situacije obeležile poslednjih nekoliko duela večitih španskih rivala.
Sve je to zaboravljeno. U subotu će svaki igrač ući u meč sa ciljem da pomogne svojoj ekipi da pobedi. Ponekad se dogode incidenti na terenu, ali verujem da ćemo po završetku meča pričati samo o dobrom fudbalu – zaključio je reprezentativac Španije.
Utakmica Real Madrid – Barselona igra se u subotu od 22 časa u Madridu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.