Čarolija Guedeša, delirijum na Mestaji (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarolija Guedeša, delirijum na 'Mestaji' (video)

Strašan gol mladog Portugalca!

Valensija vodi na poluvremenu protiv Sevilje sa 1:0 zahvaljujući majstorskom golu momka koji letos stigao na pozajmicu iz Pari Sen-Žermena.

Igrao se 43. minutu meča, 'Slepi miševi' pasovima 'na prvu' Murilja i Rodriga u dva poteza izigrali odbranu gostiju, Gonsalo Guedeš se stuštio ka protivničkom golu, sa dva sjajana "lažnjaka" se oslobodio svojih čuvara, a onda digao glavu i zakucao loptu pod prečku.

Serhio Riko nije imao nikakve šanse.

Uživajte...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrali ste keca na Nant? Uživajte... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2017

Kakav način da prođe tiket....Nant je na trećem mestu koje vodi u Ligu šampiona, sa samo pet bodova manje od neprikosnovenog Pari Sen Žermena, dok je Lil skliznuo u zonu ispadanja i sada je pretposlednji na tabeli! Klubovi dvojice najeminentijih trenera francuske Lige 1 kreću se dijametralno suprotno...Klaudio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.