Izvor: B92, 08.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Vord na listi želja 12 timova

Nju Džersi Netsi otpustili su u četvrtak veterana Roberta Peka i Mikija Mura kako bi napravili prostor za Edija Grifina - i najverovatnije Čarlija Vorda koga su čelnici Finiksa otpustili dva dana posle trejda kojim je ovaj 10-godišnji veteran prešao iz Niksa u Arizonu.

Međutim, "potera" za ovim igračem koji je svih 10 sezona igrao za Njujork (živi sa porodicom u Konektikatu) već je počela, a u njoj se nalazi čak 12 timova, medju njima i Niksi !

Timovi Vordu mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ponude uglavnom ligaški minimum koji je garantovan veteranima, a to je 1.07 miliona dolara (Vord navodno želi ugovor u trajanju 2-3 sezone). Jedni koji mogu da se "otvore" su naravno - Dalas Meveriksi koji bi mogli da mu ponude oko 5 miliona dolara po sezoni.

Među zainteresovanim timovima nalaze se : Netsi, Hjuston, San Antonio, Dalas, LA Klipersi, Orlando...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.