Ćapin: “Šteta…imali smo šansu da pobedimo“

Izvor: KGsport.info, 05.Jan.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćapin: “Šteta…imali smo šansu da pobedimo“

Košarkaši Radničkog u srpskom derbiju 16. kola ABA lige poraženi su u Laktašima od lidera Igokee. Najefikasniji igrač susreta, Aleksandar Ćapin žali za propuštenom prilikom.
„Šteta je što na kraju Laktaše napuštamo pognutih glava. Imali smo šansu da pobedimo, ali smo pali u uzbudljivoj završnici. Čestitam Igokei na pobedi, a nama ostaje da se što bolje spremimo za naredni ispit“, kazao je Ćapin.
Iskusni Branko Jorović, košarkaš Igokee bio je zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << jer je njegova ekipa nastavila sa pobedama na svom terenu.
„Znali smo da ćemo morati da uložimo maksimum kako bismo savladali veoma dobru ekipu Radničkog. Imali smo padova u igri tokom utakmice, ali najvažnije je da smo nastavili pobedonosni niz na svom parketu“, rekao je Jorović.
Izvor: ABA liga
Foto: Zoran Petrović

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćapin: ''Šteta...'', Jorović zadovoljan

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2013

Košarkaši Radničkog porazom su započeli 2013. godinu, iako su u finišu meča mogli da ostvare i nešto više protiv lidera ABA lige.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.