Čanak: Na Zenit bez prevelikog respekta

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: "Na Zenit bez prevelikog respekta"

Svestan je trener Partizana kvaliteta ruskog sastava, ali poručuje da će njegov tim bez prevelikog respekta izaći na megdan Zenitu.

Košarkaši Partizana upisali su drugu pobedu u ABA ligi i tako napravili sjajnu uvertiru za prvi evropski meč pred svojim navijačima.

Crno-beli u utorak dočekuju Zenit iz Sankt Peterburga koji je takmičenje otvorio pobedom nad Turk Telekomom.

"Zenit je ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja je projektovana da se kroz VTB ligu ili Evrokup domogne Evrolige, o čemu svedoči i njihov roster.  Mi smo svesni njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu uči bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće, pred našim navijačima i da ćemo dati sve od sebe da ispariramo Zenitu i da pokušamo da ih iznenadimo", rekao je Nenad Čanak pred sutrašnji meč.

Partizan je na startu Evrokupa poražen u Trentu od istoimenog tima, ali je u duelima sa Cedevitom i Olimpijom dokazao da može da se nosi sa kvalitetnim rivalima kakav je Zenit.

"Ulazimo u utakmicu svesni da moramo odigrati najbolje do sada kako bi došli u situaciju da se borimo za pobedu. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i sigurno je da bi nam trijumf u sutrašnjem meču mnogo toga doneo, kako rezultatski, tako i na polju samopouzdanja", kazao je mladi krilni centar Marko Pecarski.

Utakmica 2. kola Grupe C između Partizana i Zenita igra se u utorak od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak: Dolazi nam tim koji želi da se domogne Evrolige

Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2018

Košarkaši Partizana u utorak, 9. oktobra,  igraju protiv ruskog Zenita u okviru 2. kola Evrokupa. Nošeni velikom podrškom sa tribina, crno-beli košarkaši su u subotu savladali Olimpiju, a sada ih očekuje još veći izazov o čemu je govorio trener Partizana Nenad Čanak.  "Zenit je ekipa koja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.