Čak 24 igrača preti suspenzija u polufinalu LŠ!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak 24 igrača preti suspenzija u polufinalu LŠ!

U utorak i sredu na programu su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, a čak 24 igrača deli karton od suspenzije.

Naravno, deo igrača sa ove liste će ispasti danas i sutra, ali bi neki timovi mogli da se nađu u problemu u slučaju plasmana među četiri najbolje ekipe.

Najviše problema sa kartonima ima Bajern Minhen, pošto čak petoricu deli karton od suspenzije, a u istom problemu je i Volfsburg.

Mančester siti večeras dočekuje PSŽ posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << remija od 2:2 u prvom susretu, dok će Real Madrid imati najteži zadatak da nadoknadi poraz od 2:0 iz prvog meča sa Volfsburgom.

Barselona u sredu brani trijumf od 2:1 na gostovanju Atletiku, dok Bajern ima prednost od 1:0 pred revanš sa Benfikom u Lisabonu.

Podsetimo, važna stvar je da se kartoni brišu nakog četvrtfinala, odnosno ukoliko niko od ovih igrača ne bude suspendovan za narednu rundu, svi kartoni će biti eliminisani.

Ovo su igrači koji će propustiti polufinale u slučaju žutog kartona i da se njihov tim plasira dalje:



Real Madrid: Danilo, Kasemiro, Serhio Ramos

Volfsburg: Benaljo, Arnold, Luis Gustavo, Vijerinja, Kaliguri

Mančester siti: Otamendi, Hesus Navas

PSŽ: Orije, Verati, Ibrahimović

Barselona: Maskerano, Buskets

Atletiko Madrid: Oliver Tores

Bajern Minhen: Boateng, Kimih, Bernat, Vidal, Levandovski

Benfika: Luisao, Guedes, Pici

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LŠ: 24 igrača deli karton od suspenzije

Izvor: TV Arena Sport, 12.Apr.2016

U utorak i sredu očekuju nas revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, a čak 24 igrača deli karton od suspenzije...Deo igrača sa ove liste će ispasti danas i sutra, ali bi neki timovi mogli da se nađu u problemu u slučaju plasmana među četiri najbolje ekipe...Najviše problema sa kartonima...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.