Čađo: Idemo da pobedimo, ništa drugo me ne zanima VIDEO

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 17:18

Čađo: Idemo da pobedimo, ništa drugo me ne zanima VIDEO

Saša Čađo, srpska košarkašica, razgovarala je sa novinarima nakon poraza od Mađarske.

Košarkašice Srbije poražene su od Mađarske u trećem kolu Evrobasketa sa 81:75 i tako izgubile šansu da grupu završe na prvom mestu.

Bila je to čudna utakmica koja će Srbiju skupo koštati...

"Ne znam šta bi rekla mnogo mi je žao što smo izgubile i verujem da je terbalo da pobedimo i sada idemo težim putem. Verujem mnogo u ovaj tim, na greškama se uči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nadam se da podrška neće izostati i mi ćemo nastaviti da se borimo da uradimo sve što možemo", rekla je Saša Čađo.

Poslednji napad?

"Promašila sam taj koš na kraju, pokušala sam i šta je tu je"

Šta se desilo u trećoj četvrtini?

"Mi jednostavno moramo da shvatimo da naša agresivnost mora da bude na mnogo većem nivou i od toga sve počinje. Marina je rekla da će to doneti pobedu i kada ispoštujemo dogvoor pobedimo, kada ne izgubimo i opet kažem na greškama treba da učimo i da u narednim utakmicama uradimo to što se traži od nas", kaže srpska košarkašica.

O duelu sa Velikom Britanijom rekla je:

"Idemo da pobedimo, ništa drugo me ne interesuje", poručila je Čađo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.