Čačanski Borac bez borbe na korak do Prve lige – protivnik nije došao na utakmicu

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 18:36

Čačanski Borac bez borbe na korak do Prve lige – protivnik nije došao na utakmicu

Ekipa Budućnosti iz Arilja se nije pojavila u Čačku za meč poslednjeg kola Srpske lige "Zapad", ali ništa još nije gotovo - Zebre čekaju da Smederevo kiksne.

Situacija koja se u subotu dogodila u Čačku - ako ćemo ispravno, situacija koja se nije dogodila jer meč nije ni odigran - totalno podseća na nedavni scenario sa Stare Karaburme.

OFK Beograd je čekao rivale BSK Borču za meč poslednjeg gola, međutim kako gosti nisu došli, Romantičarima je pripala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pobeda, automatski ostanak na čelu i plasman u Prvu ligu Srbije.

Identična situacija se desila danas u Čačaku, takođe je u pitanju meč trećeg ranga takmičenja.

Poslednjeplasirani tim Srpske lige "Zapad" Budućnost Arilje nije došao na meč sa Čačanima pa je Borac upisao tri boda i privremeno preuzeo prvo mesto na tabeli - dva boda ispred Smedereva.

U toku je meč Poleta iz Ljubića i Smedereva, rezultat je 1:1 na poluvremenu i ukoliko gosti pobede, plasiraće se u Prvu ligu Srbije.

Saopštenje Čačana povodom čea sa Ariljem koji nije odigran, prenosimo u celosti.

"Utakmica između Borca i Budućnosti biće registrovana službenim rezultatom (3:0) u korist domaćina. Razlog ovakovoj odluci je taj da su gosti iz Arilja ODUSTALI od igranja i neće se pojaviti danas u Čačku. Čekamo rezultat iz Ljubića", piše na zvaničnoj Instagram stranici čačanskog kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.