ĆUS MATEO SE IZVINIO SVIMA, PA PORUČIO: Nadam se da ćemo proći dalje i da nećemo izgubiti igrače zbog kazni

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 00:26

ĆUS MATEO SE IZVINIO SVIMA, PA PORUČIO: Nadam se da ćemo proći dalje i da nećemo izgubiti igrače zbog kazni

Oglasio se trener Madriđana.

Trener Real Madrida Ćus Mateo izvinio se svima zbog nemilih scena sa kraja utakmice protiv Partizana u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

Partizan je pobedio 95:80 i u Beograd ide sa 2:0.

- Izvinjavam se svima, mislim da ovo neće biti dobar utisak druge utakmice. Nismo razmišljali, igrači su imali želju, ostalo je moja krivica. Partizan je igrao dobro, igrali su se sa našim nervima. Želeli smo pobedu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nismo bili disciplinovani. BIlo je frustacije zbg nepogođenih šuetva, koji su bili blizu, a ona je dovela do toga da smo izgubili živce na kraju. ovo je sport koji volimo, ali moramo da se podignemo. Želim da spustim tenzije, da igrači budu strpljivi. Borićemo se do kraja, nadamo se da ćemo seriju vratiti u Madird, neće biti lako, ali ne i nemoguće - rekao je Ćus Mateo.

Nada se Španac da neće biti većih kazni...

- Odgovornost sudija je da posle nečeg ovakvog završe utakmicu. Moramo da tražimo oproštaj zbog ovoga. Treba da se izvinimo posebno najmlađima, deci. U tim nekim trenucima dešavaju se frustracija i ovakve stvari. Prva utakmica je napravila štetu za nas i ostavila posledice. U nastavku serrije bi trebalo da se presaberemo. Nadamo se da nijednog igrača nećemo izgubiti zbog suspenzija i kazni - rekao je Mateo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.