Izvor: HotSport.rs, 11.Okt.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆURČIĆ: Meč sa Albanijom u Beogradu odredio tok stvari

Selektor Srbije Radovan Ćurčić zadovoljan je igrom svojih pulena, iako su “Orlovi” poraženi sa 2:1 u Humskoj, a Ćurčić ističe da su na to uticale sudijske greške i da im je ovo bila najbolja utakmica.

-Žao mi je što nisamo naplatili dobru partiju. Mislim da smo bili onankvi kako želimo da izgleda reprezetnacije. I sada smo ušli u utakmicu iz minusa, sve posle toga do 80. minuta je bilo sasvim dobro, ali nismo upeli da sa igračem manje da dođemo makar do remija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << – rekao je Ćurčić
Nemanja Matić je dobio crveni karton, a isključen je i Aleksandar Kolarov koji je dobio drugi žuti na klupi. Propusstiće narednu takmičarsku utakmicu Srbije.
-Kartoni? Mislim da je to najveća šteta ove utakmice. Izašli smo iz dve poslednje utakmice sa mnogo pozitivnih stvari. Nisam dobro video situaciju kod Matića, pa ne bih sada ulazio u to…
Srbija je kvalifikacije završila na četvrtom mestu u grupi I.
-Utakmica u Beogradu protiv Albanije je odredila tok kvalifikacija. Posle smo imali dosta problema u stabilizaciji tima. Mislim nas je dokusurila odluka Suda u Lozani o oduzimanju bodova. Sve to utiče na igrače. Kada vidite da je neko u velikoj prednosti teško je verovati da možete da stignete. Igrači su uložili sav makismum u poslednje vreme. Moje mišljenje da smo rasli iz utakmicu iz utakmicu. Možda nam je večerašnja i najbolja u kvalifikacijama-analizirao je kvalifikacije Ćurčić.
Srbija će narednu takmičarsku utakmicu igrati u septembru, kada će dočekati Irsku na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.
The post ĆURČIĆ: Meč sa Albanijom u Beogradu odredio tok stvari appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Poraz Naisa od Budve

Izvor: Studnel.com, 12.Okt.2015, 02:46

Meč prvog kola u Budvi obeležio je veliki broj isključenja na obe strane, ali je Nais prednjačio i sa čak četvoricom igrača manje završio duel. Utakmica nije počela dobro za niški tim, zaradili su izabranici Marka Blagojevića za tri minuta dva isključenja, a zatim je i Uroš Jovanović...

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.