ČUKARIČKI SE SELI U LOZNICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 19:21

ČUKARIČKI SE SELI U LOZNICU

Kreće renoviranje stadiona...

Fudbaleri Čukaričkog sledeće sezone svoje utakmice igraće u Loznici.

Čukarički uskoro počinje renoviranje stadiona na Banovom brdu, pa će naredne sezone sve mečeve kao domaćini igrati na stadionu Loznici, uključujući i evropske okršaje.

Direktor kluba Vladimir Matijašević potvrdio je da će se Čukarički iseliti iz Beograda najmanje na godinu dana.

- Spremamo veliku rekonstrukciju. Još uvek ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vam dam mnogo informacija, sve će biti poznato u narednih mesec dana, ali najvažnije je da se papirologija već priprema. Uskoro ćemo znati kako bi trebalo da izgleda stadion, ali jedno je sigurno - biće moderan, sa hibridnom travom i na vrhunskom nivou - rekao je direktor Vladimir Matijašević za Informer.

Brđani će svoje evropske mečeve igrati na novoizgrađenom stadionu u Loznici.

- To je ono što je sigurno i radujemo se tome. Verujem da će odziv biti sjajan, jer ljudi iz tog dela Srbije obožavaju fudbal. Očekujem lepo popunjene tribine i ne sumnjam da će navijači iz Loznice, Republike Srpske i okolnih mesta doći da gledaju mečeve. Ne znam kada će naš stadion biti gotov, prvi čovek kluba Dragan Obradović radi na tome, ali ne sumnjam da će krajnji ishod biti fenomenalan - rekao je Matijašević.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.