ČUDO: Ronaldov gol probudio dečaka iz kome, Portugalac ga pozvao u Madrid!

Izvor: JavneVesti.com, 08.Apr.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO: Ronaldov gol probudio dečaka iz kome, Portugalac ga pozvao u Madrid!

Kristijano Ronaldo će svoj gol Šveđanima upamtiti do kraja života, jer to nije samo običan gol, već i lek za jednog dečaka.

 
Ronaldo je ponekad arogantan, ume burno da reaguje, ponekad čak i da bude na ivici suza ako njemu ili njegovom timu ne ide, ali je Portugalac pre svega veliki čovek i dobrotvor.
 
Osim što neretko možete čuti da je pomogao bolesnom detetu ili finansijski doprineo nekom humanitarnom fondu, Ronaldo odvaja vreme i za one kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << je uzor.
 
Čudesna priča o Ronaldu i jednom njegovom navijaču ovoga puta dolazi iz Polsjke. David je 14-godišnji dečak iz Poljske koji je bio u komi čak 3 meseca!
 
Predlog lekara je bio sledeći: Pošto David obožava Ronalda, donesite mu televizor u sobu i puštajte mu prenose mečeva Real Madrida i Portugala kako bi nekako doprli do dečaka i probudili ga iz dugotrajne kome.
 
Verovali ili ne, terapija je urodila plodom!
 
Kada je Ronaldo u meču protiv Švedske u kojem je inače briljirao, postigao i treći gol na oduševljenje komentatora, David se probudio!
 
Priču je objavio poljski magazin "Fakt", priča je stigla do Ronalda koji je odmah reagovao. Pozvao je Davida i njegove roditelje na meč protiv Borusije u Ligi šampiona, Real je pobedio sa 3:0 a Ronaldo je bio strelac pa je sve ispalo idealno za mladog Poljaka.
 
Pogledajte fotografije sa Santjago Bernabeu stadiona i susreta malog Davida i njegovog idola, koji mu je bukvalno presudno uticao na život.

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.