ČUDAN JE TIP, IDE NA ŽURKE BEZ MASKE: Ko o čemu Kirjos o Noletu, sad je baš PRETERAO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021, 14:08

ČUDAN JE TIP, IDE NA ŽURKE BEZ MASKE: Ko o čemu Kirjos o Noletu, sad je baš PRETERAO (FOTO)

Srbin mu glavna meta.

Ko o čemu Nik Kirjos o Novaku Đokoviću. Tako je bilo i posle trijumfa Australijanca u prvom kolu AO. Nevaljali Nik je posle pobede protiv Portugalca Federika Fereira-Silve imao šta da kaže i o najbolje teniseru.

Srpski teniser je u nedelju rekao da je Kirjos dobar za tenis i da ga poštuje kao tenisera, pošto je veoma talentovan i može da pobedi bilo koga. Ipak, što se tiče njegovog ponašanja van terena...

-Iskreno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemam mnogo poštovanja za njega van terena. To je sve što ću reći-  rekao je Đokovićnovinarima u nedelju.

Isti ti novinari su jedva dočekali da pitaju Kirjosa da prokomentariše Novakovu izjavu, a Australijanac je kao i uvek odgovorio u svom stilu:

'Unfortunately someone that’s partying with his shirt off during a global pandemic, I don’t know if I can take any slack from that man. That’s as bad as it gets for me.’

Nick Kyrgios on Novak Djokovic 👇https://t.co/yzRUXk2uXW

— George Bellshaw (@BellshawGeorge) February 8, 2021

- Više bi imalo smisla da kaže da me ne voli i ne poštuje na terenu. Mislim da se van terena ponašam normalno i kako to dolikuje kada je pandemija u toku. Veoma sam oprezan i odgovoran", započinje Kirjos i nastavlja:

Meksički Tigres napravio je iznenađenje i savladao Palmeiras u prvom polufinalu Svetskog prvenstva za klubove, a Bajern (19.00) večeras igra protiv šampiona Afrike Al Ahlija za plasman u finale. Kvota na Bavarce je 1,12, što dovoljno govori o odnosu snaga, a kombinazzija 2&4+ je 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Al Ahli – Bajern.

- Veoma je čudan Novak. Sjajan je teniser. Ali, ne mogu da dobijem neke kritike od čoveka koji ide na žurke i provodi se bez maske tokom pandemije. Sve je jasno.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.