CS:GO  Valve promenio sistem odabira mapa?

Izvor: B92, 11.Jul.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CS:GO " Valve promenio sistem odabira mapa?

Jedan od glavnih ljudi Starladdera, Jehora Kolomijeca, u svom poslednjem Tvitu navodi da Valve menja način odabira mapa, i to samo 5 dana pre početka Majora u Poljskoj!

Trenutno se ne zna koje su promene i da li su one velike, ali je Jehor kasnije rekao da promena nije previše krucijalna. Još jedan producent StarLaddera, Stepan Shulga – poznatiji kao DonStepan, dao je informaciju da neće biti novih mapa u ‘map poolu’, a i da ćemo biti iznenađeni kada saznamo o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se radi.

Mejlovi o promeni uveliko stižu profesionalnim igračima, a i pravilnik će uskoro biti ažuriran. Valve, kao i uvek, donosi začuđujuće odluke, a nadamo se da ova neće uticati na predstojeći Major. Da li su možda trebali sačekati završetak PGL Majora, moći ćemo proceniti sami kada saznamo koje su promene. Igrači se nisu žalili, niti je bilo ikakve priče ili nagoveštaja o menjanju trenutnog sistema. Možda je vreme za promenu, ali da li je pravo, ne možemo se složiti.

Izvor: Klan RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.