CS:GO  Gambit našao zamenu za Zeusa

Izvor: B92, 17.Avg.2017, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CS:GO " Gambit našao zamenu za Zeusa

Posle neočekivanog odlaska kapitena Zeusa, koji je znatno pomogao ekipi da se popne na tron u Krakovu, Kazahstanska organizacija objavila je i ime novog petog igrača – njegovu zamenu.

U pitanju je Bektijar ‘fitch’ Bakitov, koji će u Gambitu biti na tromesečnoj probi. Ovaj 25-godišnjak je prethodno igrao za Tengri sa HObittom, koji je zvanično kupljen 2. avgusta od strane Gambita, a prethodno igrao 10 meseci na pozajmici. Trebaće definitivno malo vremena da se povrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << timska hemija između ova dva igrača, kao i da se upozna sa novim saigračima. Ukoliko tim bude zadovoljan njegovom igrom tokom sledeća tri meseca, mladi Kazahstanac će ostati u timu kao trajno rešenje.

Organizacija je takođe objavila i raspored takmičenja, gde ćemo moći videti tim u celini:

Avgust 19 – 20 – IEM New York (zatvorene kvalifikacije)

Avgust 26 – 27 – ELeague Premier (kvalifikacije)

Avgust 30 – Septembar 3 – DreamHack Masters Malmö

Septembar 7 – 10 – ESG Tour Mykonos

Tim trenutno izgleda ovako:

Bektiyar “fitch” Bakhytov

Abay “HObbit” Khassenov

Mikhail “Dosia” Stolyarov

Dauren “AdreN” Kystaubayev

Rustem “mou” Telepov

Podsetimo, Gambit je osvojio najveći CS:GO turnir – PGL Major u Krakovu. Odmah nakon toga, usledila je neočekivana promena u timu, koja je ostavila ovu ekipu bez ključnog igrača – Danila ‘Zeus’ Teslenka i trenera Misha Kane.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.