CS:GO  Friberg ima novu ekipu

Izvor: B92, 14.Maj.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CS:GO " Friberg ima novu ekipu

Legendarni igrač NiP-a, friberg, pronašao je svoj novi angažman.

Švedski igrač je nakon razlaza sa Nindžama imao turbulentnu godinu. Priključio se OpTic Gamingu, gde je bio i in-game lider, ali je tim beležio loše rezultate, uprkos prilično zvučnim imenima.

Kralj banane nije dugo čekao na novi angažman, a priključio se danskom timu Heroic. Već od aprila friberg igra za ekipu na online turnirima, a LAN debi imaće u okviru finala ESL Pro Lige. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Podsećamo, iz Heroica su nedavno otišli JUGGi i Snappi, koji su bili veoma bitni igrači za ekipu. Da nevolja ne ide sama, pokazalo se ubrzo, pošto je i RUBINO izvan ekipe usled bolesti. Organizacija je bila primorana da es3tag vrati u petorku, iako je pružao prilično loše partije, dok će poslednja izmena biti cromen.

ESL Pro Liga počinje u utorak, a prvo protivnik Heroica biće američki NRG.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.