CRVENO-BELO VEČE: Izbor najboljih pojedinaca u godini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENO-BELO VEČE: Izbor najboljih pojedinaca u godini (FOTO)

Prelepa manifestacija.

Crvena zvezda je bila maestralna u tekućoj godini. Uz osvojenu titulu i prvu poziciju na tabeli Superlige u ovoj sezoni, posle 26 godina crveno-beli su se našli u Ligi šampiona, gde su slavili nad evropskim vicešampionom Liverpulom. U prelepoj atmosferi, izabran je novi predsednik kluba, a to je Svetozar Mijailović, koji će nastaviti sa ovom funkcijom u Ljutice Bogdana i u narednom periodu. Pored toga, odabran je i najbolji fudbaler u protekloj godini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prisutnima su se obratili Svetozar Mijailović, kao i generalni direktor Zvezdan Teruić. U prelepom ambijentu i svečanoj atmosferi, za najboljeg igrača godine po izboru saigrača proglašen je El Fardu Ben, dok su Delije izabrale Milana Borjana.

Veče je ulepšao i govor treće Zvedine Zvezde i počasni predsednik kluba sa Marakane Dragan Džajić, čije su reči dočarale crveno-belu magiju koja spaja sve Delije.

Za najelepši gol godine izabran je pogodak Milana Pavkova protiv Liverpula, tačnije drugi, a nagradu mu je uručio Vladimir Petrović Pižon.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.