CRVENO-BELA KRV: Najhumaniji će dobiti kartu za meč protiv Jang bojsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 08:18

CRVENO-BELA KRV: Najhumaniji će dobiti kartu za meč protiv Jang bojsa

Akcija se održava po 28 put.

Akcija "Crveno-bela krv" će se 28. put po redu održati 1. i 2. oktobra u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" od 10 do 18 časova, a svi zvezdaši koji pokažu humanost na delu će biti nagrađeni ulaznicom za meč drugog kola grupne faze Lige šampiona, koji će Crvena zvezda odigrati protiv Jang Bojsa 4. oktobra od 21 čas.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je utakmica protiv Jang Bojsa, ekipe koju su 2019. godine savladali u plej-ofu za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ligu šampiona. Navijači se sa osmehom na licu sećaju pomenutog duela, ali i 17. po redu akcije "Crveno-bela krv" tokom koje je zabeležen rekord, s obzirom da je prikupljeno 1488 jedinica krvi.

Zvezdaši su tada kao i u mnogo situacija pokazali da imaju veliko srce, a priliku da simbolično ponovo pred duel protiv švajcarske ekipe doniraju krv će imati svi navijači dobre volje 1. i 2. oktobra od 10 do 18 časova.

Zbog velikog interesovanja preostalo jemalo karata za utakmicu drugog kola Lige šampiona, uz to jei limitiran broj ulaznica kojima će biti nagrađeni najhumaniji.

Pored Beograda, akcija "Crveno-bela krv" održaće se i u Kosovskoj Mitrovici u kojoj možete dobrovoljno donirati krv u ponedeljak, 2. septembra od 9 do 13 časova.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta  od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

Zvezdaši, dođite na Marakanu i pokažite humanost!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.