CRNO-BELI NASTAVLJAJU POTRAGU: Odustali od DESNOG BEKA švajcarske Lozane

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2020, 18:55

CRNO-BELI NASTAVLJAJU POTRAGU: Odustali od DESNOG BEKA švajcarske Lozane

Preskup.

Crno-beli nastavljaju potragu za desnim bekom. Posle poraza od Novog Pazara, iz Partizana su stizale najave o angažovanju pojačanja.

Finale Lige šampiona večeras (21.00) u Lisabonu donosi nam okršaj dva supertima PSŽ-a i Bajerna. Nemci su favoriti s kvotom 2,20, na PSŽ je 3,00, dok je iks 3,80. Opklada GG3+ nosi kvotu 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige šampiona PSŽ – Bajern

Kao kritična pozicija isticana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ona kraj desne aut linije, a kao rešenje za taj problem pominjan je Nikola Boranijašević, fudbaler švajcarske Lozane.

S obzirom da je Nemanja Miletić odigrao dosta slabo na startu sezone, a da je Aleksandar Lutovac bio prinudno rešenje, jasno je bilo da Partizanu treba još jedan desni bek u rotaciji, pogotovo jer su dvojica već poslata na pozajmice. Radi se o Periši Pešukiću i Luki Cucinu.

Boranijašević je igrao za kruševački Napredak, pre nego što se preselio u Lozanu, klub koji je ove sezone izborio povratak u elitu švajcarskog fudbala. Verovatno je i taj uspeh podigao cenu za ovog defanzivca, pa je Lozana tražila obeštećenje od 400 hiljada evra za njega. Pored te sume Partizanu je fudbaler istao zahtev za platom od 200 000 evra, pa bi ukupna transfer defanzivca, za dve godine ugovora, iznosio 800 hiljada evra. Po čelnicima Partizana – previše.

Videćemo da li će crno-beli potražiti neku jeftiniju varijatnu, ili će sezonu nastaviti sa Miletićem i Lutovcem na desnom boku. Mnogo toga zavisiće i od učinka u kvalifikacijama za Ligu Evrope, jer ako obezbedi grupnu fazu još jednom, Savo Milošević će morati da insistira na angažovanju još jednom desnog beka.

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.